Самбірський хлібокомбінат

Самбірський хлібокомбінат
  • 1967рік початку
    роботи
  • 125найменувань
    продукції
  •  

Самбірський хлібокомбінат збудовано і здано в експлуатацію 7 лютого 1967 року. Тоді це був один з перших типових заводів в країні, потужністю 45 тонн на добу та загальною площею 1,6 га. На підприємстві змонтовано 2 печі для виробництва формового хліба, 3 печі – для подового хліба та 1 піч – для булочних виробів (три з них – комплексно-механізовані, а решта – напівавтоматизовані).

У 1967 р. запрацював Самбірський комбінат

1970 року комбінат додатково освоїв виробництво кондитерських виробів, випуск яких склав 500 кг на добу. А у 1984 році змонтовано лінію з виробництва нового продукту – соломки.

З 2007 року на виробничому підрозділі розпочали виготовляти короваї, якими зустрічають високопосадовців з різних країн світу. Зокрема, саме самбірчани випекли коровай, яким під час візиту у Львів в 2010 році частували Президента УЄФА Мішеля Платіні.

У 1970 р. розпочато виробництво кондитерських виробів


У 1984 р. змонтовано лінію з виробництва соломки

Асортиментний ряд підприємства сьогодні нараховує до 125 найменувань виробів. За добу на комбінаті виготовляється 12 тонн хліба, 1,4 тонни хлібобулочних і здобних виробів і до 0,2 тони кондитерських виробів.

Трудовий колектив хлібокомбінату склав 170 працівників, майстерність та фаховість яких стала відомою усьому регіону.

125 найменувань виробів

Карта сайту

Заводи

Телефон гарячої лінії:
0 800 508 900
© 2005-2014 «Концерн Хлібпром». Всі права застережено.
Created by Tribal DDB Ukraine