Завод хлібобулочних напівфабрикатів

Завод хлібобулочних напівфабрикатів
  • 360 000

    хлібців на добу
  • 42найменування
    продукції
  • 100 000 000

    гривень на автоматизацію

Завод хлібобулочних напівфабрикатів ПрАТ «Концерн Хлібпром» — один із найсучасніших по своїй комплектації в Україні хлібозавод європейського рівня, оснащений повністю автоматизованими високотехнологічними лініями провідних світових виробників. Запуск унікального в Україні повністю автоматизованого заводу відбувся в 2010 році. Інвестиції в першу чергу проекту склали близько 100 мільйонів гривень.

Запуск унікального повністю автоматизованого заводу
2010 р.

Підприємство спеціалізується на виготовленні хлібних напівфабрикатів та продукції високого ступеню готовності, використовуючи при цьому технологію шокової заморозки. В процесі виробництва на заводі повністю виключено вплив людського фактору на якість продукції, а функції працівників зводяться до запуску ліній та технологічного контролю за відповідними показниками процесу виробництва на моніторах. Сучасне обладнання дозволяє виготовляти широкий асортиментний ряд. Середньодобова потужність виробничого підрозділу — 12 тонн або 360 тисяч хлібців на добу.

Середньодобова потужність
12 тонн

Розроблений асортимент підприємства налічує 42 найменування продукції, яка реалізується у роздрібній мережі під торговими марками «Наминайко» та Panerini.

Листково-дріжджові напівфабрикати представлені 25 різновидами з натуральними солодкими та пікантними начинками на будь-який смак. Особливою популярністю, в т. ч. у сегменті HoReCa та серед мереж супермаркетів, користується європейська преміум-продукція — багети, чіабатти, круасани тощо.

Завод хлібобулочних напівфабрикатів (ЗХНФ) — одне з небагатьох хлібних підприємств в країні, яке при впровадженні європейських сортів хліба консультують технологи з Бельгії, Франції, Австрії, Німеччини, Італії, Польщі тощо. А технологи ЗХНФ, в свою чергу, проходили стажування у Франції, де переймали найновіший світовий досвід та технології хлібопечення.

Колектив заводу формували за принципу відбору «кращих з кращих» на усіх підрозділах концерну у п’яти областях України — всі фахівці хлібопечення здобули вищу профільну освіту.

42 найменування продукції

У вересні 2010 року ПрАТ «Концерн Хлібпром» впровадив та сертифікував на заводі систему управління безпекою під час виробництва продукції відповідно до стандартів HACCP та вимог міжнародного стандарту ISO 22000:2005. Система управління якістю і безпекою виробництва попереджує виникнення потенційних ризиків в процесі виробництва і забезпечує контроль за безпекою продукту на усіх етапах виробничого ланцюга — від постачання сировини та матеріалів до відвантаження готової продукції замовнику. Сьогодні управління безпекою виробництва продукції на основі принципів НАССР — одна з найсучасніших та найавторитетніших міжнародних систем забезпечення та контролю безпеки харчових продуктів. Вона запроваджена, як обов’язкова в більшості країн ЄС, зокрема, у Великобританії, Бельгії, Іспанії, Нідерландах, Греції, Норвегії, Данії, Німеччині, Польщі, Чехії.

Міжнародний стандарт
ISO 22000:2005

Карта сайту

Заводи

Телефон гарячої лінії:
0 800 508 900
© 2005-2017 «Концерн Хлібпром». Всі права застережено.
Created by Tribal DDB Ukraine