Новини

 HACCP: безпека та якість харчових продуктів

HACCP: безпека та якість харчових продуктів

17.03.2020

В ці дні, коли всі ЗМІ застерігають нас про заходи безпеки від вірусних захворювань ми як відповідальний виробник харчових продуктів хочемо ще раз наголосити про важливість споживати товари відповідальних виробників, які слідкують за безпекою та якістю свого продукту на системному рівні.

При належних впроваджених заходах на підприємстві жодна загроза не завадить споживачам при будь-яких обставинах і надалі зберігати звичний безпечний і смачний режим харчування.

Зокрема в Концерні Хлібпром впроваджена міжнародна система безпеки та якості харчових продуктів HACCP, яка передбачає строгий контроль за такими процесами:

- До роботи допускаються виключно здорові працівники

- Регулярне проведення різноманітних санітарних заходів та інструктажів

- Суворий контроль за правилами особистої гігієни, використання спеціалізованого одягу, регламентів дезінфекції

- Суворо контролюємо точки потенційного ризику для продукту

На кожному з наших харчових підприємств працює акредитована лабораторія, яка здійснює контроль за якістю на всіх ланках виробництва продукту – від прийому сировини до готового виробу.

Будьмо здорові!

Поширити
 
Повернутись до переліку новин

Карта сайту

Заводи

Телефон гарячої лінії:
0 800 508 900
© 2005-2020 «Концерн Хлібпром». Всі права застережено.
Created by Tribal DDB Ukraine