Новини

«Концерн Хлібпром» продовжує діяльність в рамках програми «Зелений офіс». Ця програма направлена на бережливе ставлення до ресурсів планети через раціональне використання електроенергії, води, паперу тощо.
Читати далі
Як ми знаємо, найважливіша характеристика хліба – це свіжість, час якої дуже обмежений. Тож для того, щоб на полицях магазинів опинився найсвіжіший продукт.
Читати далі
Виробничий підрозділ «Концерну Хлібпром» «Завод хлібобулочних напівфабрикатів» відвідав міжнародний консультант-технолог Поль Кітіссу.
Читати далі
«Концерн Хлібпром» втілює в життя проект з встановлення мережі брендованих кіосків ТМ «Хлібна хата». Перший такий кіоск запрацював в листопаді минулого року, а зараз їх кількість сягнула 60-ти.
Читати далі
Унікальна пропозиція – гаряча чіабатта за 3 хвилини! З 1 липня у закладі «Hot cafe», що розташований при АЗК «ОККО» №15 (вул. Городоцька, 284),
Читати далі
3 червня «Львівська газета» організовує святкування «Дитячого дня для маленьких сонечок», присвячене Міжнародному дню захисту дітей.
Читати далі
Генеральний директор ПАТ «Концерн Хлібпром» Роман Хрущ увійшов до авторитетного рейтингу «Топ-100. Найкращі топ-менеджери України» і зайняв третє місце серед найкращих топ-менеджерів зайнятих у хлібопеченні.
Читати далі
19 травня ПАТ «Концерн Хлібпром» став учасником львівського «Ярмарку вакансій».
Як розповіла провідний фахівець відділу персоналу «Концерн Хлібпром» Ірина Мацієвська, цьогоріч на «Ярмарку вакансій» в більшості цікавились робітничими вакансіями.

«Концерн Хлібпром» вивів на ринок України нову торгову марку — «Bandinelli», яка зараз представлена першими чотирма видами вишуканого здобного печива — «Пастічіні», «Рустічі», «Амаретті» та «Кантучіні».
Читати далі
16 квітня у Львові в рамках фестивалю активного туризму та дозвілля «Манівці» свою вправність і спортивну підготовку продемонстрували працівники «Концерну Хлібпром».
Читати далі