Новини

У 2011 році «Концерн Хлібпром» виготовив понад 137 тис. тонн продукції. Операційні результати
Протягом 2011 року ПАТ «Концерн Хлібпром» виготовив 137,36 тис. тонн хліба, хлібобулочної та кондитерської продукції, продемонструвавши ріст 5,2% порівняно з 2010 роком.
Пріоритетними напрямками діяльності Компанії була оптимізація виробничої структури, розвиток виробництва та продаж високомаржинальних продуктів. Зокрема, на 75,3% зросло виробництво заморожених напівфабрикатів, маржа по яких складає близько 30%. За цей період компанія розширила мережу кутків випікання ТМ «Наминайко» з 144 до 496 точок.
З метою зниження залежності від росту цін на сировину «Концерн Хлібпром» наростив запаси зерна жита та пшениці в 4,3 рази – до 52,8 тис. тонн. Таким чином, потреби Компанії у сировині станом на січень 2012 року забезпечені на 7 місяців наперед.