Новини

Виробництво хлібобулочних напівфабрикатів «Концерну Хлібпром» пройшло черговий аудит по ISO
В червні Завод хлібобулочних напівфабрикатів ПАТ «Концерн Хлібпром» успішно пройшов черговий наглядовий аудит й підтвердив відповідність виробництва вимогам ISO 22000:2005.
На підрозділі виготовляється продукція для точок гарячої випічки ТМ «Наминайко». Сертифікати згідно цих вимог завод отримав у 2010 році.
Міжнародні системи якості передбачають впровадження програми-передумови згідно вимог НАССР, що дозволяє виявляти проблему ще до її виникнення ізводить до мінімуму потрапляння неякісної продукції до покупця, – розповіла начальник управління якості ПАТ «Концерн Хлібпром» Любов Друзюк. – Таким чином, будь-яке підприємство стає більш керованим, на ньому покращується дисципліна та свідомість працівників, а продукція завойовує більшу довіру споживача».
Міжнародний стандарт ІSO 22000:2005 - система керування безпекою харчової продукції, створена й впроваджена на основі принципів НАССР (Hazard Analysis and Critical Control Points).