Новини

Концерн Хлібпром» відвідав всесвітньо відомий хлібопекар Поль Кітіссу
Виробничий підрозділ «Концерну Хлібпром» «Завод хлібобулочних напівфабрикатів» відвідав міжнародний консультант-технолог Поль Кітіссу.
«Хоч ми вже неодноразово зустрічалися на виставках та семінарах з паном Кітіссу, його візит до нас став приємним сюрпризом, - розповів головний технолог заводу Валентин Мельниченко. – Це велика честь не тільки працювати пліч-о-пліч з фахівцем такої величини над нашими продуктами, але й отримувати від нього високу оцінку нашої роботи. Полю дуже сподобались наші слоїсті вироби. А наш «Французький» багет Поль ідентифікував як автентичний паризький продукт. Тут варто зазначити, що кухня кожної провінції у Франції має свої особливості, тому французький багет не буває типовим - йому притаманні риси якогось певного регіону цієї країни. Рекомендації Поля особливо цінні для нас тим, що він добре знає обладнання, яке ми закуповували у Франції. Ми успішно попрацювали над такими виробами, як булочка для хот-дога, «Французький» хліб, багет та чіабатта».
Довідка. Поль Кітіссу – високопрофесійний технолог французької компанії «Lesaffre Group», що виробляє дріжджі та інгредієнти для хлібопечення. Він пропрацював у ній більше 23 років. Близько 5 років Поль очолював Пекарський центр ТзОВ «Саф-Нева» (російський філіал «Lesaffre») у Санкт-Петербурзі. Основним напрямком його роботи було дослідження процесів заморожування напівфабрикатів, в тому числі дріжджових виробів, які не потребують процесу вистоювання (так звана технологія PAF). Перебуваючи в Росії, Поль Кітіссу захистив кандидатську дисертацію, тема якої також пов’язана із заморожуванням напівфабрикатів.