Новини

Печиво ТМ «Bandinelli» можна придбати у 8 областях Украіни
«Концерн Хлібпром» вивів на ринок України нову торгову марку — «Bandinelli», яка зараз представлена першими чотирма видами вишуканого здобного печива — «Пастічіні», «Рустічі», «Амаретті» та «Кантучіні».
«З цим печивом наш споживач міг познайомитися в Італії та Західній Європі, де воно досить популярне, — розповідає керівник управління маркетингу ПАТ „Концерн Хлібпром“ Андрій Рапина. — Тепер його можна придбати і в Україні. Ми впевнені, що продукція ТМ „Palazzo Bandinelli“ користуватиметься успіхом, оскільки це унікальний продукт для українського ринку, що має оригінальний смак, й до того ж, виготовлений з натуральних складників. Таке печиво можна споживати будь-де та за будь-якої нагоди: йдучи вулицею, вдома, в офісі чи в кав’ярні або просто дарувати, як презент».
«Palazzo Bandinelli» — данина історії італійської культури у Львові, що розквітла у місті в епоху Відродження, залишивши свій слід в архітектурі та у вишуканих європейських кулінарних рецептах.
«Популярне в усьому світі італійське печиво ми вирішили виготовляти, коли зрозуміли, що нашого досвіду, отриманого в співпраці з міжнародними технологами та потужностей вистачає для впровадження нової асортиментної лінійки — європейської кондитерки, — розповів директор Цеху кондитерських виробів ПАТ „Концерн Хлібпром“ Микола Кобетяк. — Для печива ми взяли автентичну італійську рецептуру і відповідну технологію випікання, яка виявилась не такою простою, як здається на перший погляд. Складнощі у випіканні кантучіні, приміром, полягають в тому, що ця продукція має унікальну тверду і водночас крихку консистенцію, а також вимагає не менше 50%-го вмісту мигдалю. Сподіваюсь наш споживач разом з печивом перейме й давню культуру споживання цієї продукції».
Давня тосканська традиція передає культуру споживання кантучіні. Тверду італійську випічку італійці найчастіше смакують, розмочивши її в склянці вина. Це дозволяє не просто пом’якшити сухий смаколик, але й вповні розкрити його смак.
«У березні цього року проведені перші дегустації нової продукції у супермаркетах 7-ми міст України, — коментує Андрій Рапина. — Результат говорить сам за себе: 70% тих, хто продегустував печиво — придбали його. Тож в стратегічних планах концерну, якнайшвидше доставити продукцію до покупців усіх регіонів України».
Невдовзі планується розширити продуктову лінійку м’яким печивом, яскравого смаку якому додадуть горіхи, родзинки, цукати, журавлина.
Продукцію «Palazzo Bandinelli» вже можна придбати у Львівській області в «Опері Пасаж», мережі магазинів «ТОБІ», «Хлібна Хата» та «Домашній магазин», супермаркетах «Світ напоїв», «Арсен», «Еко» та «Метро» та на АЗК «ОККО», «GFC».
А також — в магазинах Києва, Вінниці, Луцька, Рівного, Житомира, Івано-Франківська, Чернівців.