Новини

Легендарний "Сихівський" батон тепер виготовляється і з житнього борошна

Легендарний "Сихівський" батон тепер виготовляється і з житнього борошна

25.02.2014

ТМ "Хлібна хата" ПАТ "Концерн Хлібпром" активно працює над розширенням свого асортиментного ряду. Черговими новинками бренду стали – батон житній "Сихівський", хліб "Дует" та хліб тостовий "Карамельний". Рецептури продуктів є власними розробками технологів компанії. Вироби випускаються в упакуванні та для зручності споживачів – нарізані скибками.

Легендарний батон "Сихівський" тепер випускають також за новою рецептурою – з додаванням житнього борошна. Завдяки його вмісту цей виріб збагачений додатковими корисними властивостями – амінокислотами, вітамінами групи B, вітамінами PP, Е, A тощо. Вага хліба 0,4 кг. Нагадаємо, що батон "Сихівський" запатентована розробка "Концерну Хлібпром" і дана назва не може використовуватись іншими виробниками для назв іншої продукції.

Хліб "Дует" від ТМ "Хлібна хата" – завдяки солоду житньому ферментованому має двоколірний зовнішній вигляд з типовим візерунком. Виготовляється з додаванням родзинок, грецьких горіхів та насіння соняшника. Вага виробу – 0,3 кг.

Хліб тостовий "Карамельний" – друга позиція серед тостових хлібів бренду. Завдяки солоду карамельному та родзинкам, що входять до його складу, має дещо солодкавий карамельний смак. Його вага – 0,24 кг, випускається половинкою.

Продукцію виготовляють на базі виробничих потужностей Львівського хлібозаводу №5 та Львівського хлібозаводі №1.

Поширити
 
Повернутись до переліку новин

Карта сайту

Заводи

Телефон гарячої лінії:
0 800 508 900
© 2005-2020 «Концерн Хлібпром». Всі права застережено.
Created by Tribal DDB Ukraine