Новини

Найбільший виробник кондитерських виробів у Львівській області виготовив 819 тонн продукції

Найбільший виробник кондитерських виробів у Львівській області виготовив 819 тонн продукції

31.05.2010

Протягом першого кварталу 2010 року виробничий підрозділ «Концерну Хлібпром» Цех кондитерських виробів виготовив 819,4 тонн кондитерської продукції ТМ «Хлібна хата». 
Лідерами продажів серед тортів залишилися давно відомі львів’янам — медовий «Бджілка», горіховий «Верховина», шоколадний «Празький», а також сухарі з родзинкою, «Молодіжні» пряники та сушка «Ванільна». Серед елітних тортів найбільшою популярністю в 2010 році користуються «Райська вишня» з сирною начинкою та вишнями, «Грецький» з горіхами та кавою та «Тропіканка» з йогуртом та тропічними фруктами.

В березні цього року Цех кондитерських виробів розпочав співпрацю з київською компанією «Імперія солодощів», на замовлення якої було впроваджено п’ять нових видів пряників — «Житні з медом», «Запорізькі», «Шоколадно-молочні», «Цитринка», «Пікантний». Дана продукція реалізується тепер у Центральних та Східних регіонах України.

Окрім масових, кондитерський цех ввів в асортимент ТМ «Хлібна хата» кілька нових ексклюзивних видів пряників до Новорічних, Різдвяних свят та Дня закоханих — розповідає директор ВП Цех кондитерських виробів ПАТ «Концерн Хлібпром» Ольга Антошків. — Все це разом дозволило підприємству збільшити виробництво пряників на 30% в порівнянні з першим кварталом 2009 року.

Асортиментну лінійку торгової марки підприємства у звітному періоді поповнив також кекс «Сімейний».

Поширити
 
Повернутись до переліку новин

Карта сайту

Заводи

Телефон гарячої лінії:
0 800 508 900
© 2005-2020 «Концерн Хлібпром». Всі права застережено.
Created by Tribal DDB Ukraine