Новини

На «Львівському хлібозаводі № 1» відновлено роботу хлібобулочного цеху

На «Львівському хлібозаводі № 1» відновлено роботу хлібобулочного цеху

17.03.2010

На ВП «Львівський хлібзавод № 1» «Концерну Хлібпром» (вул. Городоцька, 168) відновив свою роботу хлібобулочний цех проектною потужністю 150 тонн/міс. У відновленому цеху встановлено 2 лінії по виробництву здобних і булочних виробів. Асортимент цеху вже складає 17 найменувань хлібобулочної продукції, серед яких: булочки з маком та родзинками, плюшки, ватрушки, «Ріжки Дністровські», рогалики сирні, а також елітні сорти хліба — медовий з чорносливом та хліб з висівками.

Як розповів керівник підприємстваВП «Львівський хлібзавод № 1» «Концерну Хлібпром» Юрій Гембусь, у проект по запуску дільниці дрібноштучних виробів було вкладено близько 100 тис. грн. На черзі встановлення у цеху ще однієї лінії з виготовлення заварних сортів хліба.

Особливістю виготовлення хліба на Львівському хлібзаводі № 1 є класична технологія виробництва на густих опарах з використанням живих рідких заквасок. Якість хлібобулочної продукції, що виготовляється на підприємстві відповідає стандартам ISO-9001. В лютому 2010 року на ВП «Львівський хлібзавод № 1» завершився аудит, який підтвердив відповідність усіх процесів виробництва вимогам даної системи управління якістю.

Поширити
 
Повернутись до переліку новин

Карта сайту

Заводи

Телефон гарячої лінії:
0 800 508 900
© 2005-2020 «Концерн Хлібпром». Всі права застережено.
Created by Tribal DDB Ukraine