Новини
Торгова марка «Львівський хліб» підготувала новинки – сувенірні пряники
Торгова марка «Львівський хліб» розширила свій асортимент і у січні 2015 року представила на кондитерському ринку дві новинки – сувенірні пряники «Львівський» та «Карпатський».
Пряничне тісто має м’яку та пористу структуру, воно виготовлене на основі натурального меду, що надає йому насичений смак. Корж містить начинку зі свіжих фруктів та ягід, «Львівський» – абрикосову, а «Карпатський» – малинову. Поверхню «Львівського» пряника прикрашає візерунок архітектури міста, «Карпатський» оздоблений етнічними орнаментами.
«Розробляючи рецептуру цих виробів, технологи нашого підприємства намагалися максимально відтворити оповитий у піснях та легендах смак місцевих пряників, – коментує Галина Янишівська, директор з маркетингу ПАТ «Концерн Хлібпром». –На теренах Галичини пряники знані віддавна, тут їх називали «медовим хлібом», адже в тісто додавали рослинні соки, прянощі та мед, а поверхню прикрашали цікавими візерунками. Дарували такі гостинці рідним та близьким людям на урочисті події, частували ними дорогих гостей. Ми підтримуємо цю традицію і спробували відтворити автентичний смак історії у «Львівському» та «Карпатському» пряниках».
Готові вироби запаковані у зручну картонну коробку з яскравим дизайном. Маса виробу – 400 г, термін придатності – 30 діб.
Сувенірні пряники доступні у магазинах Львова та області, а також їх можна придбати у будиночку ТМ «Львівський хліб» на Різдвяному ярмарку, що триває до 19 січня на пл. Ринок у Львові.