Новини

«Концерн Хлібпром» розробив особливу рецептуру слоїстого тіста для напівфабрикатів

«Концерн Хлібпром» розробив особливу рецептуру слоїстого тіста для напівфабрикатів

30.04.2015

ПАТ «Концерн Хлібпром» представив 3 новинки напівфабрикатів для випікання у місцях продажу зі зміненою структурою слоїстого тіста – піцу «Маргарита» та «Твісти Болонес». Технологи компанії на основі останніх міжнародних розробок впровадили нову рецептуру та спосіб формування виробів, завдяки чому готова випічка не кришиться.

Піца виготовляється з начинкою із томатного  соусу з овочами та сиром, рівномірно розподіленими по всьому тісту. У складі овочевої начинки снеків «Твіст Болонес» – цільні шматочки помідорів та болгарського перцю, посипка – мак або кунжут.

У торгових точках напівфабрикати  випікаються в конвекційній печі при температурі 200 C впродовж 16-18 хв. Строк зберігання заморожених виробів – 6 місяців при температурі мінус 18 С. Пакування – поліетиленовий пакет зі скотчем, тарна упаковка – гофрокороб. Кількість виробів у тарі – 60 шт («Твіст») та 70 шт («Маргарита»).

Вироби реалізовуватимуться під власною ТМ (privat label) торгових мереж.

Поширити
 
Повернутись до переліку новин

Карта сайту

Заводи

Телефон гарячої лінії:
0 800 508 900
© 2005-2020 «Концерн Хлібпром». Всі права застережено.
Created by Tribal DDB Ukraine