Новини

«Концерн Хлібпром» розробив особливу рецептуру слоїстого тіста для напівфабрикатів
ПАТ «Концерн Хлібпром» представив 3 новинки напівфабрикатів для випікання у місцях продажу зі зміненою структурою слоїстого тіста – піцу «Маргарита» та «Твісти Болонес». Технологи компанії на основі останніх міжнародних розробок впровадили нову рецептуру та спосіб формування виробів, завдяки чому готова випічка не кришиться.
Піца виготовляється з начинкою із томатного соусу з овочами та сиром, рівномірно розподіленими по всьому тісту. У складі овочевої начинки снеків «Твіст Болонес» – цільні шматочки помідорів та болгарського перцю, посипка – мак або кунжут.
У торгових точках напівфабрикати випікаються в конвекційній печі при температурі 200 C впродовж 16-18 хв. Строк зберігання заморожених виробів – 6 місяців при температурі мінус 18 С. Пакування – поліетиленовий пакет зі скотчем, тарна упаковка – гофрокороб. Кількість виробів у тарі – 60 шт («Твіст») та 70 шт («Маргарита»).
Вироби реалізовуватимуться під власною ТМ (privat label) торгових мереж.