Новини

«Концерн Хлібпром» розпочав виробництво пасок
«Концерн Хлібпром» планує виготовити 160 тисяч пасок для Львівщини та 120 тис. пасок для Вінничини. Заводи підприємства випікають великодню продукцію не менше, ніж 30 років, хоч і під іншими назвами. Але як і багато років тому, паски ТМ «Хлібна Хата» виготовляють з натуральних продуктів, серед яких, незбиране молоко і домашні яйця.
«Секрет смачної паски в молоці, на якому добре готувати опару. Під час вистоювання опари клейковина, що міститься в борошні набрякає і забезпечує пасці особливий аромат, рівномірну структуру м'якушки та тривалий термін свіжості, – розповідає начальник виробництва ПАТ "Концерн Хлібпром" Катерина Пастушенко. – Окрім цього, своєю високою якістю паски завдячують також іншим чинникам. Варто відзначити промислові умови великих заводів, які створюють сприятливий мікроклімат для випікання. Таких умов важко досягти господиням вдома. Це і відповідна стабільна температура, і концентрація водяної пари. Продукція виготовляється згідно суворих вимог ДСТУ, дотримання яких контролюють фахівці акредитованої виробничо-технологічної лабораторії».
Паски ТМ «Хлібна Хата» та «Вінницяхліб» в продажу вже з 1 травня. В асортименті – паски «З ізюмом» (вагою 0,2, 0,3 та 0,5 кг), із шоколадом та цукатами «Паска святкова» (вагою 0,5 кг) та «Паска святкова з мигдалем» у картонному пакуванні (вагою 0,3 кг).
У фірмовій мережі паску (без упакування) можна буде придбати за ціною від 6-7 грн.
Частину пасок, цьогоріч на суму 40 тис.грн., підприємство традиційно надає малозабезпеченим та потребуючим.