Новини

Новинки: «Зерновий» і «Вершковий» батони
ПАТ «Концерн Хлібпром» розширює асортимент батонної продукції новинками – «Зерновим» та «Вершковим» батонами.
За словами комерційного директора ПАТ «Концерн Хлібпром» Ігоря Юдіна, доповнити лінійку продукцією зі збагаченою рецептурою стимулювали компанію позитивні результати 2016 року. У порівнянні з попереднім роком продажі даної продукції зростали в залежності від заводу від 3 до 9%. У компанії відзначають перерозподіл структури попиту споживачів на користь батонів.
«Зерновий» батон – це виріб класичної рецептури з додаванням корисних насіння льону, соняшника, кунжуту та вівсяних пластівців. Він розроблений для споживачів, які цікавляться здоровим харчуванням та шукають продукцію з додатковою цінністю.
Появі «Вершкового» батону передували розробки у напрямку делікатесної здобної продукції. Як розповів співавтор виробу, технолог з інновацій ПАТ «Концерн Хлібпром» Валентин Мельниченко, – це доступна розкіш, виготовлена на натуральних вершках. Батон в Україні багато років виконував функцію французького багету. Але якщо культура канапе в Європі розвивалась вже багато років, то можливість урізноманітнити свій раціон у наших споживачів з’явились відносно недавно. Тож у компанії очікують на подальше зростання цього сегменту.