Новини

Продукція «Хлібпрому» отримала нагороди у номінації «Хлібобулочні вироби для здорового харчування»
ПАТ «Концерн Хлібпром» отримав нагороди Всеукраїнського конкурсу хлібобулочних та кондитерських виробів «Безпечно, смачно, корисно», проведеного на міжнародній виставці «Хлібопекарська і кондитерська індустрія - 2017».
У номінації «Хлібобулочні вироби для здорового харчування» відзначено такі заявлені до конкурсу вироби компанії, як: хліб «Львівський заварний з соняшником» на заквасках (диплом першого ступеню), хліб «Старопольський темний» на заквасках (диплом другого ступеню) та завиванець «Український з маковою начинкою» (диплом другого ступеню).
Вироби представляють постійний асортимент виробника і відповідають загальній політиці виробництва з натуральних інгредієнтів. А хліб «Львівський заварний з соняшником» до того ж експортується підприємством у США, Туркменістан та Білорусь.
Для більшої об’єктивності оцінювання виробів проводилося конкурсною дегустаційною комісією закритим способом — зразки розшифровували лише після дегустацій.
Захід проходив у Києві з 1 по 3 березня 2017 року у рамках міжнародного Форуму харчової промисловості та упаковки IFFIP за підтримки Всеукраїнської асоціації пекарів (ВАП).