Новини

"Концерн Хлібпром" запустив нову лінійку житніх хлібів у заморожених напівфабрикатах
ПАТ "Концерн Хлібпром" представив нову лінійку продуктів у вигляді заморожених напівфабрикатів – Львівські житні хліби. Першими асортиментними позиціями стали хліба "Львівський житній з коріандром" та "Львівський житній з цибулею та сиром". Природні закваски, на яких виготовляються вироби, підсилюють їхні смакові та корисні властивості. Окрім цього вони в природній спосіб продовжують термін свіжості випечених виробів.
Обидва продукти виготовлені за оригінальними рецептурами, які є розробкою технологів "Хлібпрому". За основу взято кулінарні традиції Львова, де культура використання житніх культур є однією з найдавніших.
Хліб "Львівський житній з коріандром" відноситься до сорту заварних хлібів, що виробляється з житнього борошна, житнього солоду та на природних заквасках. Коріандр у виробі використовується, як природній ароматизатор. Вага продукту 0,2 кг.
Хліб "Львівський житній з цибулею та сиром" є також заварним хлібом виготовленим на заквасках з вмістом сушеної цибулі та тертого сиру. Вага – 0,2 кг.
Продукти виготовляються на ВП "Львівський хлібозавод №1". Тарна упаковка – гофрокороб. Кількість виробів в тарі – 30 шт. Напівфабрикати випікаються в конвекційній печі торгової точки за температури 200°C впродовж 3 хв.
Вироби реалізовуватимуться під власною торговельною маркою (privatelabel) торгових мереж.