Новини

"Концерн Хлібпром" запустив нову лінійку житніх хлібів у заморожених напівфабрикатах

"Концерн Хлібпром" запустив нову лінійку житніх хлібів у заморожених напівфабрикатах

17.07.2014

ПАТ "Концерн Хлібпром" представив нову лінійку продуктів у вигляді заморожених напівфабрикатів – Львівські житні хліби. Першими асортиментними позиціями стали хліба "Львівський житній з коріандром" та "Львівський житній з цибулею та сиром". Природні закваски, на яких виготовляються вироби, підсилюють їхні смакові та корисні властивості. Окрім цього вони в природній спосіб продовжують термін свіжості випечених виробів.

Обидва продукти виготовлені за оригінальними рецептурами, які є розробкою технологів "Хлібпрому". За основу взято кулінарні традиції Львова, де культура використання житніх культур є однією з найдавніших. 

Хліб "Львівський житній з коріандром" відноситься до сорту заварних хлібів, що виробляється з житнього борошна, житнього солоду та на природних заквасках. Коріандр у виробі використовується, як природній  ароматизатор. Вага продукту 0,2 кг.

Хліб "Львівський житній з цибулею та сиром" є також заварним хлібом виготовленим на заквасках з вмістом сушеної цибулі та тертого сиру. Вага – 0,2 кг.

Продукти виготовляються на ВП "Львівський хлібозавод №1". Тарна упаковка – гофрокороб. Кількість виробів  в тарі – 30 шт.  Напівфабрикати  випікаються в конвекційній печі торгової точки за температури 200°C впродовж 3 хв.

Вироби реалізовуватимуться під власною торговельною маркою (privatelabel) торгових мереж.

Поширити
 
Повернутись до переліку новин

Карта сайту

Заводи

Телефон гарячої лінії:
0 800 508 900
© 2005-2020 «Концерн Хлібпром». Всі права застережено.
Created by Tribal DDB Ukraine