Новини

Виробництво мафінів в Україні розширюється
ТМ "Любляна" представила на кондитерському ринку дві новинки – "Мафіни ваніла" та "Мафіни чоко".
Як відзначили в компанії, на даний момент цей продукт швидкими темпами набуває популярності в Україні, але вітчизняний ринок ще не насичений. Про ріст попиту в категорії "Пряники та бісквіти" свідчать дослідження ринку від агенції AR-Group – січень-липень 2014 року характеризуються зростанням продажу на 7,1%.
Для реалізації проекту компанія впровадила у виробництво нове обладнання – дозуючий автомат Edhard (США). Устаткування дозволяє досягнути високої точності навіть при малих порціях – від 2 до 1000 гр. Продуктивність дозування складає до 60 ходів за хвилину, що забезпечує оптимізацію процесу виготовлення виробів. Інвестиції в запуск лінії з виробництва мафінів склали 180 тис. грн.
Для виготовлення новинок ТМ "Любляна" закуповує австрійські інгредієнти, що забезпечує продуктам стабільну європейську якість. Кексове тісто виробів має м'яку та пористу структуру, а до складу "Мафінів чоко" входить натуральний шоколад у вигляді шоколадних дробсів.
Готові вироби розміщуються в формах-тюльпанах та упаковуються в картонне упакування. Дизайн та конструктив є розробкою команди ПАТ "Концерн Хлібпром". Упаковка містить по 2 мафіни, вага продукту – 0,14 кг. Термін придатності – 14 днів.
Мафіни реалізовуються в мережах традиційного формату.