Цех кондитерських виробів

- 1991
РІК ПОЧАТКУ РОБОТИ ЦЕХУ - 120
найменувань продукції
За адресою Східна, 45, де зараз розташувався Цех кондитерських виробів, з 1958 року діяв Хлібозавод № 2, що входив до об’єднання підприємств харчової промисловості — «Львівський хлібокомбінат». А у 1986 році на цій території розпочалося будівництво нового кондитерського цеху. В 1991 році кондитерський цех запрацював і випускав 100 найменувань кондитерських виробів щороку.
З 2002 по 2007 рік цех провадив свою діяльність у складі корпорації «ЕкоЛан».
Сьогодні ВП «ЦКВ» та, зокрема, його ключовий підрозділ Цех «ЗХНФ»(заморожених хлібних напівфабрикатів) — один із найсучасніших в країні за комплектацією хлібозавод європейського рівня, оснащений повністю автоматизованими високотехнологічними лініями провідних світових виробників. Запуск унікального в Україні повністю автоматизованого заводу відбувся в 2010 році. Інвестиції в першу чергу проекту склали близько 100 мільйонів гривень.
Підприємство спеціалізується на виготовленні хлібних напівфабрикатів та продукції високого ступеню готовності, використовуючи при цьому технологію шокової заморозки. У процесі виробництва на заводі повністю виключено вплив людського фактору на якість продукції, а функції працівників зводяться до запуску ліній та технологічного контролю за відповідними показниками процесу виробництва на моніторах. Сучасне обладнання дозволяє виготовляти широкий асортиментний ряд. Середньодобова потужність виробничого підрозділу — 12 тонн або 360 тисяч хлібців на добу.
Листково-дріжджові напівфабрикати представлені 25 різновидами з натуральними солодкими та пікантними начинками на будь-який смак. Особливою популярністю, в т. ч. у сегменті HoReCa та серед мереж супермаркетів, користується європейська преміум-продукція — багети, чіабатти, круасани тощо.
Асортимент підприємства налічує 42 найменування продукції, яка реалізується у роздрібній мережі під торговими марками «Grill Bakery» та «Panerini».
Цех кондитерських виробів — один із небагатьох хлібних підприємств в країні, яке при впровадженні європейських сортів хліба, консультують технологи з Бельгії, Франції, Австрії, Німеччини, Італії, Польщі та інші провідні фахівці. А технологи в свою чергу, проходили стажування у Франції, де переймали найновіший світовий досвід та технології хлібопечення.
У вересні 2010 року ПрАТ «Концерн Хлібпром» впровадив та сертифікував на заводі систему управління якістю та безпекою виробництва продукції відповідно до стандартів HACCP та вимог міжнародного стандарту ISO 22000:2005. Система управління якістю і безпекою виробництва попереджує виникнення потенційних ризиків і забезпечує контроль за безпекою продукту на усіх етапах виробничого ланцюга — від постачання сировини та матеріалів до відвантаження готової продукції замовнику.