ЗАКУПІВЛІ ТА ТЕНДЕРИ

Матеріально-технічна база компанії у поєднанні з високоякісною сировиною та технологією виробництва формують високу якість продукції виробництва «Концерн Хлібпром». Наші постачальники сьогодні – це найкращі представники своєї галузі з гарною репутацією.

У зв'язку з розширенням ринків та збільшенням асортименту продукції, що випускається ми запрошуємо до співпраці постачальників основної та додаткової сировини для хлібобулочного та кондитерського виробництва, а також – виробників пакувальних матеріалів. На постійній основі закуповуємо зерно пшениці та жита.

Розраховуємо на вашу зацікавленість, лояльну програму співпраці та взаємовигідне співробітництво.

Із питань співпраці закупівель сировини для хлібопечення та пакувальних матеріалів для готової продукції просимо звертатись в управління постачання Компанії за телефоном: (032) 297-72-70 (вн. 20-40) або надсилати свої пропозиції на електронну пошту: Postachannya@hlibprom.com.ua

Із питань закупівлі виробничого обладнання, комплектуючих і запчастин до нього, наданню послуг по обслуговуванню обладнання, технічній підтримці, виконанню будівельно-ремонтних і будівельно-монтажних робіт, виконанню робіт по монтажу обладнання, реалізації проектів по модернізації/реконструкції тощо, просимо звертатись на електронну пошту: GSakhro@hlibprom.com.ua

ПрАТ «Коцерн Хлібпром» на постійній основі здійснює закупівлю зернових культур, а саме продовольчої пшениці та жита. Звертайтесь за тел. 067-340-50-23. Контактна особа - Марія, менеджер із закупівлі зерна.

 

До уваги суб’єктів аудиторської діяльності!

Концерн Хлібпром оголошує тендер на закупівлю послуг з аудиту окремої та консолідованої фінансової звітності підприємства, що становить суспільний інтерес. З детальнішою інформацією про порядок та терміни проведення відбору можна ознайомитись за посиланням Умови проведення тендеру, аудит 2024


 

ВІДКРИТІ ТЕНДЕРИ


 

Карта сайту

Заводи

Телефон гарячої лінії:
0 800 508 900
© 2005-2020 «Концерн Хлібпром». Всі права застережено.
Created by Tribal DDB Ukraine