Вінницяхліб

- 1933рік початку
роботи - 200тонн
на добу - 20новинок
щороку
Історія вінницького хлібопечення розпочалася в 1933 році. З того часу підприємство «Вінницяхліб» подолало довгий шлях реконструкцій та переоснащень, напрацювало великий унікальний досвід та здобуло репутацію флагмана хлібної справи у Вінницькому регіоні.
Підприємству вдалося поєднати автоматизацію виробництва хліба, ручну працю і високу якість продукції. Саме збереження класичних технологій і ручної праці на окремих етапах виробництва дозволяло досягати високих смакових якостей виробів. У виробництві продукції традиційно не застосовують жодних хімікатів і консервантів. Політика підприємства спрямована, перш за все, на оздоровлення людей. На цьому і будується власний неповторний стиль «Вінницяхліб» та його репутація в регіоні.
Потужність підприємства на сьогоднішній день складає близько 200 тонн продукції на добу.
Основними видами продукції є стандартні сорти хліба, здобні вироби, а також печиво, кондитерські та бараночні вироби. За 77 років діяльності підприємства було розроблено та впроваджено у виробництво понад 150 сортів хлібобулочних, 66 кондитерських та 15 бараночних видів продукції. А загальний асортиментний ряд «Вінницяхліб» перевищує 200 найменувань і включає продукцію різних цінових діапазонів. Щорічно асортимент поповнюється приблизно на 20 новинок. Успіхи в розробці виробів та в виробництві високоякісної продукції неодноразово відзначались державними нагородами та перемогами в професійних конкурсах. І все це досягнення висококваліфікованого колективу підприємства, який передає свій безцінний досвід з покоління в покоління. На сьогодні штат підприємства налічує понад 1000 працівників.
66 кондитерських,
15 бубликових видів продукції
20 новинок щороку
1000 працівників