Новини

Постійне вдосконалення – гарантія безпеки та якості

Постійне вдосконалення – гарантія безпеки та якості

05.11.2020

«Явір-млин» – підрозділ "Концерну Хлібпром" та один із найпотужніших борошномельних комплексів у Львівській області, успішно підтвердив відповідність системи менеджменту харчової безпеки до вимог міжнародних стандартів - стандарт ISO 22000:2018. Бюро Верітас Сертифікейшн Україна провело наглядовий аудит виробничого підрозділу, до програми якого увійшли зокрема:

- внутрішні аудити і аналіз з боку керівництва;

- аналіз заходів, вжитих щодо невідповідностей,       виявлених в ході попереднього аудиту;

- робота зі скаргами;

- результативність системи менеджменту щодо досягнення цілей;

- успішність виконання запланованих дій для безперервного покращення роботи.

Аудит підтвердив, що система менеджменту харчової безпеки підприємства відповідає вимогам оновленого міжнародного стандарту ISO 22000, а також демонструє результативне впровадження, підтримку вищого керівництва та постійне вдосконалення власної системи менеджменту харчової безпеки.

Планова потужність борошномельного комплексу «Явір-млин» становить 120 тонн на добу. Наше підприємство відоме в межах країни власними технологіями, які дозволяють виготовляти борошно з найвищим рівнем білизни та вмістом клейковини.

Поширити
 
Повернутись до переліку новин

Карта сайту

Заводи

Телефон гарячої лінії:
0 800 508 900
© 2005-2020 «Концерн Хлібпром». Всі права застережено.
Created by Tribal DDB Ukraine