Новини

Постійне вдосконалення – гарантія безпеки та якості
«Явір-млин» – підрозділ "Концерну Хлібпром" та один із найпотужніших борошномельних комплексів у Львівській області, успішно підтвердив відповідність системи менеджменту харчової безпеки до вимог міжнародних стандартів - стандарт ISO 22000:2018. Бюро Верітас Сертифікейшн Україна провело наглядовий аудит виробничого підрозділу, до програми якого увійшли зокрема:
- внутрішні аудити і аналіз з боку керівництва;
- аналіз заходів, вжитих щодо невідповідностей, виявлених в ході попереднього аудиту;
- робота зі скаргами;
- результативність системи менеджменту щодо досягнення цілей;
- успішність виконання запланованих дій для безперервного покращення роботи.
Аудит підтвердив, що система менеджменту харчової безпеки підприємства відповідає вимогам оновленого міжнародного стандарту ISO 22000, а також демонструє результативне впровадження, підтримку вищого керівництва та постійне вдосконалення власної системи менеджменту харчової безпеки.
Планова потужність борошномельного комплексу «Явір-млин» становить 120 тонн на добу. Наше підприємство відоме в межах країни власними технологіями, які дозволяють виготовляти борошно з найвищим рівнем білизни та вмістом клейковини.